WAT IS ZAAL 4?


Zaal 4 is een horecaconcept in hartje Wijchen en staat voor het creëren van smaakvolle bourgondische momenten met vrienden, familie of collega’s. Bourgondisch staat voor genieten van het leven en de tijd durven nemen voor fijne momenten die ontstaan bij Zaal 4. De openheid uit zich in de laagdrempeligheid. Een thuis voor iedereen, waarbij we streven naar echtheid, het behouden en vormen van een eigen karakter. De echtheid zit hem in de passie en ambitie van drie jonge mannen om deze horeca beleving neer te zetten. Maar ook zeker in de unieke zelftapbiermogelijkheid, de gin tonic als specialiteit en tijdloos eten. Onze eetmomenten veranderen en we willen op ieder moment eten waar we zin in hebben. Zaal 4 kent geen tijd en bereidt waar jij zin in hebt tot de deuren sluiten.

Drie jongemannen deelde dezelfde kinderdroom. Het verwezenlijken van een unieke horecagelegenheid in hartje Wijchen. Passie voor het horeca vak bleek de bindende factor. De twee broertjes Nino en Diego Willems en hun goede vriend collega Duco van Lent waren elkaar even uit het oog verloren. Maar toen vader Haike Willems hun opnieuw samen bracht bij zijn tapas restaurant ‘Het Broertje’ werden hun dromen toch werkelijkheid. Drie disciplines van kok, horeca ondernemend management en bedrijfsleider horeca smolten samen tot het unieke horeca concept Zaal 4!