STARTERS


AMBACHTELIJK BROOD MET AIOLI

1,50 P.P.

VOORGERECHTEN


GEROOSTERDE TOMATENSOEP

Met basilicum pesto en een scheutje room
6,00

MOSTERDSOEP

gebonden mosterdsoep met brie
6,00

SOEP VAN DE MAAND

Vraag onze bediening naar deze soep
6,00

GEROOKTE EENDENBORST

Met hazelnootcrumble, aceto balsamico, raddichio en granaatappel
10,50

CARPACCIO ZAAL 4

Rundercarpaccio belegd met rucola, Grana Padano, pijnboompitten en keuze uit truffelmayonaise of pesto
10,50

GRAVAD LAX

Zalm gemarineerd in rode biet, met crème fraîche, zwarte knoflookmayonaise en dille
10,50

OOSTERSE SCAMPI’S

Gebakken scampi’s in een oestersaus met een sesam tuille (ook te bestellen als hoofdgerecht)
9,00

BOURGONDISCHE GEFRITUURDE BRIE

Gefrituurde brie in een knapperig jasje met cranberry compote en walnoten
8,50

LAUWWARME VIJGEN

Gevuld met roquefort, met een salade van baby spinazie en witlof
9,50

HOOFDGERECHTEN


BBQ OSSENHAASSPIES

Met groente pickle, koolsalade en krokante vega chips
25,00

MIXED GRILL

Met groente pickle, koolsalade en krokante vega chips
21,00

KLASSIEKE BOEUF BOURGUIGNON MET EEN TWIST

Word geserveerd met knoflookbrood en krokant gebakken spekjes
21,00

SPARERIBS

Gemarineerd in teriyaki saus, met sesamzaadjes, bos ui en rode pepers
21,00

SURF AND TURF

Diamanthaas en gemarineerde scampi’s, bospeen, puntpaprika en gedroogde chorizo
21,00

GEBAKKEN SCAMPI´S

Scampi’s in een chili-knoflookroomsaus met bourgondisch brood om te dippen (ook te bestellen als voorgerecht)
21,00

ZALMFILET

Met geroosterde tomatensaus, geroosterde bimi en gefrituurde calamares
21,00

ZEEWOLF

Met winterpeencrème, spinazie, grove mosterd en een topping van rode biet
21,00

CANNELLONI

Met ricotta, spinazie, paddenstoelen, tomatensaus en rucola
16,00

WINTERSE CURRY

Met groenten van het seizoen, linzen en gegrild naanbrood
16,00

SAUZEN

Pepersaus, champignonroomsaus, gorgonzolasaus, rode wijn saus, kruidenboter

Al onze gerechten worden geserveerd met frites. Salade kunt u kosteloos, los bij bestellen. Dit om voedsel verspilling te voorkomen.

DESSERTS


MONCHOU TAARTJE

Met pure chocolade schotsen
7,00

DAME BLANCHE 2.0

Chocolade brownie, witte chocolade mousse, wafelcrumble, vanille ijs en warme chocolade saus
7,00

GEPOCHEERDE PEER

Amandelspijs, sabayon en specerijen crumble
7,00

CREMÉ BRULEE

met karamel zeezoutijs en een amandel kletskop
7,00

MADELEINE

Gedrenkt in rum en sinaasappel, geserveerd met roomijs
7,00

KAASPLANKJE

3 soorten kaas met vijgen-amandelbrood, appelstroop en walnoten – Floortje: Een zachte geitenkaas van basilicum fenegriek – Montgranit: Een halfhard kaasje met de aardse smaak van asperge – Bleu de Wolvega: Een blauwaderkaas uit het Friese Wolvega
14,00

KOFFIE ZAAL 4

-Keuze uit koffie, thee, cappuccino of espresso -Keuze uit Likeur43, Tia Maria, Frangelico, Khalua of Baileys -Met twee heerlijke bonbons (deze zijn ook los te bestellen à €1,50 p.s.)
9,50